Vásárlói Tájékoztató

Univerzális mosószerek

    Foszfát-, petrolkémiai származék-, színezőanyag-, és szilikon-mentes formula. Termékünk 91 %-ban növényi alapanyagokat tartalmaz. A hivatalos "Vegan Society" tanúsítványával és logójával rendelkezik, amely alapján termékünk nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Ugyancsak elismert USDA logóval is rendelkezik, amely a termék biológiai lebomolhatóságát vizsgálja. Ezen felül termékeink részben organikus, ellenőrzött ökogazdálkodásból származó alapanyagokat tartamaznak (pl. organikus glicerin és gyümölcsvíz) a formulában. Alacsony hőfokon, 50 ml-es adagolással kitűnően távolítja el a ruhák szennyeződéseit, mind a színes, mind pedig a fekete és fehér textíliák esetében.

Összetevők:

Aqua, Trisodium Citrate Dihydrate, Glycereth Cococate, Sodium Laureth Sulfate, Alcohols, C12-14, ethoxylated, Potassium Cocoate, Glycerin, Enzyme (Protease (Subtilisin)), Organic Glycerin, Xanthan Gum, Perfume, Quaternated, ethoxylated Hexamethylene diamine, Preservative agent (SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE), Organic Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Water

Minden összetevő az INCI nevével van feltüntetve (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients = A Kozmetikai Összetevők Internacionális Nómenklatúrája), vagy ha INCI neve nincs az összetevőnek, akkor a nemzetközileg elfogadott kémiai nevével van megadva.

pdf Biztonsági Adatlap - ICE GLOW
pdf Biztonsági Adatlap - SPRING BLOSSOM