Minőségpolitikai Nyilatkozat

MINŐSÉGPOLITIKAI

ISO 9001

 

NYILATKOZAT

Kiadva: 2017.04.17.

A ChemCore Impex Kft. egy magántulajdonban lévő, családi vállalkozás, amely háztartás vegyipari termékek gyártásával, és profilba tartozó egyéb termékek kereskedelmével foglalkozik. A vállalat központja Budapesten, gyártóüzeme Kistokajban található.

Elkötelezettek vagyunk a mellett, hogy

A gyártott termékeink minősége megegyezzen a piacvezető cégek termékeiével,

Széles palettát tartsunk fenn a forgalmazott kiváló minőségű, megbízható, versenyképes árú termékekből

Rugalmas és egységes szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, ami megfelel, illetve meghaladja igényeiket és elvárásaikat.

A Társaság teljesen elkötelezett amellett, hogy megértse és mindenben megfeleljen ügyfelei minőségi, termékbiztonsági és környezeti elvárásainak. Társaságunk büszke arra, hogy híres a gyártott termékeinek és szolgáltatásainak kiváló minőségéről. Bevezetett minőségirányítási rendszerünk mindenben megfelel az ISO 9001 és a TNFMS szabvány követelményeinek.

Minőségirányítási rendszerünk középpontjában a következő elvek állnak:

A minőség minden alkalmazott egyetemleges felelőssége

Minden dolgozó számára egyértelmű, hogy vevőink elégedettsége legfontosabb

A termékek gyártása, szállítása, a szolgáltatások végrehajtása mindig időben és az egyeztetett áron történjen

Megfelelő azonosítási rendszert alkalmazunk az esetleges termékvisszahívások gyors és hatékony megvalósíthatóságának érdekében.

Alapvető célunk, hogy mindig megfeleljünk a jogi és egyéb külső előírások követelményeinek, az elvárásoknak és a vállalt határidőknek, továbbá a vevői észrevételeket szakszerűen, gyorsan és barátságos modorban kezeljük.

Ahhoz, hogy a Társaság minőségi szolgáltatást nyújtson és folyamatosan fejlődjön, alkalmazzuk, dokumentáljuk, és a fejlesztjük minőségirányítási rendszerünket

A folyamatos fejlesztés létfontosságú ahhoz, hogy a vevőinknek magas minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítsunk

Tudjuk, hogy folyamatosan mérni és monitorozni kell az irányítási rendszerünket, eljárásainkat, termékeinket, munkatársaink és szállítóink teljesítményét, ügyfeleink elégedettségét. Ehhez hiteles mérőeszközöket alkalmazunk, és folyamatos termékteszteléseket végzünk.

Folyamatosan, tudatosan és ellenállhatatlanul törekszünk arra, hogy a vevői elégedettség fontossága mindenben mindenhol jelen legyen.

Bátorítjuk munkatársainkat és a partnereinket arra, hogy észrevételeivel forduljanak a cégvezetés felé.

Minden munkatárs elkötelezett a minőségpolitikánk mellett, aminek megfelelőségét rendszeresen felülvizsgáljuk.

Budapest, 2017. március 20.

Petkovits Gábor

ügyvezető